Yrityssiivouksen voit tilata satunnaisesti perusteellisempaan siivoukseen tai siivoussopimuksella säännölliseksi ylläpitosiivoukseksi. Tähän kuuluu mm. toimistojen, myymälöiden, liiketilojen, ravintoloiden ja taloyhtiöiden siivouspalvelut.

Tarpeenne mukaan käytettävissänne ovat; peruspesu, sopimussiivous, ylläpitosiivous, suursiivous, lattioiden vahaukset ja jaksottaiset lattioiden suoja-aineiden laitot, ikkunoiden pesut, muuttosiivous, pölysaneeraus, hajuhaittojen poisto, loppusiivous.

 

Käytämme siivouksissa aina kotimaisia siivousaineita. Kohteesta riippuen meiltä löytyy myös kotimaiset HoReCa-sektorille valmistetut siivousaineet. Käytettävät siivouskoneet-ja välineet on aina mitoitettu työkohteen mukaan.

 

Meiltä saatte kattavan ja monipuolisen rakennussiivouspaketin; rakennustyömaa siivous, rakennussiivous ja käyttöönottosiivouksen eri vaiheet sekä ylläpitosiivouksen valmiille kohteelle. Suunnittelu säästää aikaa ja rahaa!

 

PYYDÄ ILMAINEN KOHTEEN KARTOITUS JA TARJOUS:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

MERI-LAPPI: 044-9936305     ROVANIEMI: 040-4175123