Erikoissiivous

Desinfioinnit

Teemme desinfiointisiivouksia pandemioiden aikana mm.kauppakeskuksiin, palvelutaloihin, kuljetuskalustoon sekä yksityiskoteihin. Desinfiointisumutus on nopea ja tehokas menetelmä silloin kun käsiteltävää kosketuspinta-alaa on paljon tai se on erityisen haasteellista esim. tekstiilipinnat.

Korkeanpaikan siivoukset ja ikkunanpesut

Teemme yläpölysiivouksia, rakennusloppusiivouksia ja ikkunanpesuja vaativissa kohteissa nosturityönä mm. kuukulkijalla tai saksilavalla.

Kalmasiivous

Kalma-asunnolla tarkoitetaan asuntoa johon on kuollut ihminen. Yleensä kuolema havaitaan melko nopeasti, mutta joskus on voinut kulua päiviä tai viikkoja ennen vainajan löytymistä. Suoritamme desinfioinnin, siivouksen, mahdolliset rakenteiden purkutyöt, sekä irtaimiston tyhjentämisen tilaajan toivomassa laajuudessa hienotunteisesti. Tarvittaessa otsonoimme asunnon mahdolliseten hajuhaittojen vuoksi. Dokumentoimme kohteen pyydettäessä omaisia ja vakuutusyhtiötä varten.

Allergiasiivous

Allergiasiivouksessa käymme läpi asunnon kaikki pinnat allergeenia poistavalla puhdistusaineella ja siivousvälineillä. Vaikeasti puhdistettavilla pinnoilla tai raoissa käytämme tehokasta höyrypuhdistusmenetelmää, jolla saamme pinnoilta allergeenit poistettua erityistä huolellisuutta noudattaen. Allergiasiivouksemme on tehokas monivaiheinen siivousmenetelmä, joka on huomattavasti työläämpi kuin normaali muuttosiivous. Allergiasiivouksissa pinnat imuroidaan kauttaaltaan HEPA- suodatin imurilla, jottei eläinpölyä/ allergeeneja vapaudu huoneilmaan. Mikäli kohteessa on eläinpölyn lisäksi eläimen ominaistuoksua, niin otsonointi soveltuu hyvin asunnon ilman raikastamiseen allergiasiivouksen yhteydessä.

Vahinkosiivous ja rikospaikka siivous

Vesi-ja viemärivahinkosiivoukset, murtojen ja ilkivallan sekä muun rikoksen jälkeiset siivoukset, savuvahinkosiivoukset, tuholaiseläinten aiheuttamat siivoukset (mm.syyhy-saneeraukset). Mikäli siivousta ja desinfiointia ei tehdä huolellisesti, vahinkopaikalle jää likaa ja kasvualusta eri tautien aiheuttamille mikro-organismeille.

Hajunpoisto

Hajunpoisto on ratkaisu silloin, kun tupakointi, lemmikit tai kärähtäneet kodinkoneet ovat aiheuttaneet asuntoon hajuhaittaa. Ammattilaistemme tekemä hajunpoisto on tehokas tapa saada häiritsevät hajut pois asunnosta, sillä pelkät kotisiivouksen välineet -ja aineet eivät riitä poistamaan pinttynyttä hajua. Koulutetut ammattilaisemme ovat erikoistuneet erittäin haastavien kohteiden käsitelyyn. Suoritamme vuosittain lukuisia hajunpoistoja mm. asuntoihin joissa on tupakoitu tai lemmikit ovat aiheuttaneet hajuhaittaa.

Raivaussiivous

Palvelemme asiakkaitamme häätöasuntojen, kuolinpesien palveluasuntojen tyhjennyksissä ja tehopesuissa. Olemme erikoistuneet hyvin vaikeisiin ja haastaviin kohteisiin. Meiltä raivaussiivouksia tilaavat mm. isännöitsijät, sosiaaliviranomaiset, kuolinpesien edustajat, hautaustoimistot sekä yksityishenkilöt. Raportoimme tilaajalle ja isännöitsijälle kohteessa havaitsemistamme laajentuneista vahingoista, tuhoeläimistä, sähkölaitteiden toimimattomuudesta tai vaarallisista kytkennöistä. Teemme työt sovitusti ja ympäristöystävällisesti.