Haluatko kotiisi viikkosiivouksen, suursiivouksen, hemmottelusiivouksen tai ikkunoidenpesun?

Tilaa meidät, teemme siivouksen puolestasi!

siivouskuva

Ylläpitosiivous, kuukausisiivous, ikkunoidenpesut, muuttosiivoukset, saunanpesut.. Kaikki samalla edullisella hinnalla!

Tuntihinnat:

Siivous/kotiapu 30,65 €/h alv0%*
siivous/kotiapu 38,00 €/h alv24%*

*Hinnat ovat henkilötyötuntihintoja.

Hintaan lisätään mahdolliset matkakulut toimialueemme ulkopuolella (15km keskustasta) sekä 

Palvelu- ja tekstiilipyykinpesumaksu 8,00€ alv 0% tai 9,92€ alv24% / kerta.

Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden sekä eri alojen  yritysten kanssa. Vaativammatkin erikoissiivoukset onnistuvat vankalla ammattitaidolla mm.raivaussiivoukset ja asuntojen tyhjentämiset, kalmasiivoukset, savuvahinkosiivoukset, vesivahinkosiivoukset, uudiskohteiden siivoukset jne. Myös lattioiden peruspesut ja vahaukset. Erikoissiivouksissa laskutetaan erikoispuhdistusaineet, suojavarusteet, jätemaksut jne erikseen.

Arviokäynti erikoissiivouksista on aina ilmainen!

 

Uuden asiakkaan tutustumistarjous!

Meri-Lappi, Ylitornio, Tervola, Rovaniemi, Kuusamo ja Oulu

3 tuntia siivousta/ ikkunanpesua 90€, eli kotitalousvähennyksen jälkeen 45€. (Norm. 114,00€). Käytössämme ovat KOTIMAISET siivousvälineet -sekä aineet. Siivoojan saa tilattua myös netistä: www.tomerin.fi/ajanvaraus

MUISTATHAN KOTITALOUSVÄHENNYKSEN!   Lue lisää verohallinnon sivuilta

 

Työajan puitteissa tilattuihin ja tehtyihin erikoissiivouksiin (höyrypesu, tekstiilien pesu mm.sohvat) tulee lisäksi konelisä 15€/kerta.

Tilatessasi siivouksen nettiajanvarauksen kautta, kirjoita "viesti palveluntarjoajalle"- kohtaan millaisesta siivouksesta on kyse esim. ikkunanpesua, jotta siivooja tietää ottaa tarvittavat välineet ja aineet mukaan. Siivouksen ajan asiakkaan ei tarvitse olla itse paikalla, jos niin sovitaan. Vakioasiakkaamme ovat tehneet palvelun itselleen mieluisaksi: siivoustyö silloin kun itse on töissä/ harrastuksissa. Helppoa eikö?

Koska jokainen koti on erilainen, on erittäin hankalaa etukäteen sanoa mitä ehtii missäkin ajassa tekemään. Siihen vaikuttaa paljon asukkaiden ja lemmikkien määrä, lähtötilanne vs. haluttu siivoustaso, huonekalujen ja koriste-esineiden määrä ja esim. kylpyhuoneessa kertyneen kalkin määrä. Työaika käytetään tehokkaasti asiakkaan toivomalla tavalla; eli esim. saunan ja kylpyhuoneen pesu ja jos aikaa jää niin yleissiivousta. Ikkunanpesuissa karkea arvio: 4-6 pintaisen sisälle aukeavan ikkunaan varattava aika n.25-30min/ ikkuna. Asiakas voi halutessaan tehostaa työajankäyttöä poistamalla valmiiksi verhot/ huonekalut ikkunan edestä. 100m2 asunnon perusteelliseen imurointiin olisi hyvä varata aikaa 1-1,5h. Perusteellinen saunan ja kylpyhuoneenpesu n.3-4 tuntia sis. pintojen desinfiointi.

Ammattikäyttöön valmistetut pesuaineet sekä siivousvälineet kulkevat siivoojilla ylläpitosiivouksissa mukana tilatun työn mukaisesti, eli niistä ei tarvitse asiakkaan huolehtia. Ikkunoidenpesuun asiakas huolehtii tarvittavat tukevat tikkaat/ keittiöjakkaran/ henkilönostimen tapauskohtaisesti, jotta siivooja yltää pesemään ikkunat- jollei muuta olla sovittu.

Mikäli haluat perusteellisempaa siivousta, niin muista varata siihen riittävästi työaikaa! Mahdollista tilata myös useampi siivooja samalla kerralla, jos isompi/ vaativampi kohde. Isommat ja vaativammat kokonaisuudet pyrimme arvioimaan etukäteen. Alle 48h peruutetusta ja käyttämättä jätetystä ajasta veloitamme palveluhinnaston mukaisen maksun.

 

PALVELUHINNASTON MUUTOS 01.03.2020 ALKAEN: 

Asiakkaiden kotona tapahtuvassa siivouksessa otamme huomioon siivoustekstiilien laatuvaatimukset joilla huomioimme omalta osaltamme ympäristön kuormittavuuden vähentämisen. Siivousaineet ovat kotimaisia, ammattikäyttöön kehitettyjä tiivisteitä.

Siivoustekstiilimme ovat mikrokuituisia, joissa jo itsessään on likaa irroittava ominaisuus. Siksi annostelemme huolellisesti pesuaineet, jotta ne eivät kerrostu pinnoille. Takaamme puhtaat ja hygieniset siivoustekstiilit joten pesemme ja desinfioimme ne koneellisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. 

01.03.2020 alkaen palvelun hintaan lisätään yksityisasiakkaillemme 8,00€(alv 0%) / 9,92€(alv 24%) Palvelu- ja tekstiilipyykinpesumaksu.

 

Siivouspalvelut saatavana myös lahjakorttina!

Kysyttävää? Soita niin miettään yhdessä juuri Sinulle sopiva vaihtoehto! p.040-1815019

 

       Kemvit logo h80