Haluatko kotiisi viikkosiivouksen, suursiivouksen, hemmottelusiivouksen tai ikkunoidenpesun?

Tilaa meidät, teemme siivouksen puolestasi!

siivouskuva

Ylläpitosiivous, kuukausisiivous, ikkunoidenpesut, muuttosiivoukset, saunanpesut.. Kaikki samalla edullisella hinnalla!

Tuntihinnat:

Siivous/kotiapu 30,65 €/h alv0%*
siivous/kotiapu 38,00 €/h alv24%*

3 tunnin siivouspaketti 114,00€ -Kotitalousvähennyksen jälkeen 57,00€*

4 tunnin siivouspaketti 152,00€ -Kotitalousvähennyksen jälkeen 76,00€*

6 tunnin siivouspaketti 228,00€ -Kotitalousvähennyksen jälkeen 114,00€*

*Hinnat ovat henkilötyötuntihintoja.

Teemme yhteistyötä myös vakuutusyhtiöiden sekä eri alojen  yritysten kanssa. Vaativammatkin erikoissiivoukset onnistuvat vankalla ammattitaidolla mm.raivaussiivoukset ja asuntojen tyhjentämiset, kalmasiivoukset, savuvahinkosiivoukset, vesivahinkosiivoukset, uudiskohteiden siivoukset jne. Myös lattioiden peruspesut ja vahaukset.

Arviokäynti erikoissiivouksista on aina ilmainen!

 

Uuden asiakkaan tutustumistarjous!

Meri-Lappi, Ylitornio, Tervola, Rovaniemi, Kuusamo ja Oulu

3 tuntia siivousta/ ikkunanpesua 90€, eli kotitalousvähennyksen jälkeen 45€. (Norm. 114,00€). Käytössämme ovat KOTIMAISET siivousvälineet -sekä aineet. Siivoojan saa tilattua myös netistä: www.tomerin.fi/ajanvaraus

MUISTATHAN KOTITALOUSVÄHENNYKSEN JOKA ON TYÖSTÄ -50% / 2400 €/HLÖ (MAX 4800 €/TALOUS) OMAVASTUU 100 €/VUOSI Lue lisää verohallinnon sivuilta

 

Työajan puitteissa tilattuihin ja tehtyihin erikoissiivouksiin (höyrypesu, tekstiilien pesu mm.sohvat) tulee lisäksi konelisä 15€/kerta.

Tilatessasi siivouksen nettiajanvarauksen kautta, kirjoita "viesti palveluntarjoajalle"- kohtaan millaisesta siivouksesta on kyse esim. ikkunanpesua, jotta siivooja tietää ottaa tarvittavat välineet ja aineet mukaan. Siivouksen ajan asiakkaan ei tarvitse olla itse paikalla, jos niin sovitaan. Vakioasiakkaamme ovat tehneet palvelun itselleen mieluisaksi: siivoustyö silloin kun itse on töissä/ harrastuksissa. Helppoa eikö?

Koska jokainen koti on erilainen, on erittäin hankalaa etukäteen sanoa mitä ehtii missäkin ajassa tekemään. Siihen vaikuttaa paljon asukkaiden ja lemmikkien määrä, lähtötilanne vs. haluttu siivoustaso, huonekalujen ja koriste-esineiden määrä ja esim. kylpyhuoneessa kertyneen kalkin määrä. Työaika käytetään tehokkaasti asiakkaan toivomalla tavalla; eli esim. saunan ja kylpyhuoneen pesu ja jos aikaa jää niin yleissiivousta. Ikkunanpesuissa karkea arvio: 4-6 pintaisen sisälle aukeavan ikkunaan varattava aika n.25-30min/ ikkuna. Asiakas voi halutessaan tehostaa työajankäyttöä poistamalla valmiiksi verhot/ huonekalut ikkunan edestä. 100m2 asunnon perusteelliseen imurointiin olisi hyvä varata aikaa 1-1,5h. Perusteellinen saunan ja kylpyhuoneenpesu n.3-4 tuntia sis. pintojen desinfiointi.

Ammattikäyttöön valmistetut pesuaineet sekä siivousvälineet kulkevat siivoojilla mukana tilatun työn mukaisesti, eli niistä ei tarvitse asiakkaan huolehtia. Ikkunoidenpesuun asiakas huolehtii tarvittavat tukevat tikkaat/ keittiöjakkaran/ henkilönostimen tapauskohtaisesti, jotta siivooja yltää pesemään ikkunat- jollei muuta olla sovittu.

Mikäli haluat perusteellisempaa siivousta, niin muista varata siihen riittävästi työaikaa! Mahdollista tilata myös useampi siivooja samalla kerralla, jos isompi/ vaativampi kohde. Isommat ja vaativammat kokonaisuudet pyrimme arvioimaan etukäteen. Alle 48h peruutetusta ja käyttämättä jätetystä ajasta veloitamme palveluhinnaston mukaisen maksun.

Siivouspalvelut saatavana myös lahjakorttina!

Kysyttävää? Soita niin miettään yhdessä juuri Sinulle sopiva vaihtoehto! p.040-1815019

 

       Kemvit logo h80