Palvelut Yrityksille

Palvelemme yrityksiä koko toimialueellamme:
Tornio, Kemi, Keminmaa, Haaparanta, Rovaniemi sekä ympäryskunnat

 

Yrityssiivoukset ovat olleet alusta asti kiinteästi mukana toiminassamme.

Siivoamme yrityksenne tilat sovitusti olipa tarve yksittäinen tai jatkuvampi siivous. Teemme myös rakennussiivoukset ja erikoissiivoukset
Tuuraamme tarvittaessa myös vakituiset työntekijänne siivous ja kotihoito tehtävissä.


Pyydä
tarjous
  •  
Yritykset

Toimistojen ja toimitilojen siivoukset

Räätälöimme kanssasi teille sopivan paketin, kauttamme onnistuu yksittäiset projekti luontoiset siivoukset mutta ennen kaikkea haluamme tarjota teille jatkuvat siivoukset jolloin puhtaustaso saadaan pysymään korkealla jatkuvasti. Tarpeen vaatiessa peruspesut, lattianvahaukset, WC-tilojen kalkinpostot yms erikseen sopien. Puhtaat ja siistit tilat on hyvä käyntikortti asiakkaille. Puhtaassa työympäristössä työntekijät viihtyvät ja pysyvät terveempinä. Pintojen desinfioinnit ja sumutukset sekä otsonoinnit tarpeen vaatiessa. Käyttämämme pesuaineet ovat Suomessa ammattikäyttöön kehiteltyjä, hajusteettomia sekä allergiaystävällisiä.

Rakennussiivous
P1- ja P2-tason siivoukset

Suoritamme rakennustyömaiden siivoukset koko työmaan aikana. Hyvin suunniteltu ja ennakoitu siivous pitää työmaan siistinä, mielekkäänä, työturvallisena sekä selkeänä. Työmaalla siivotaan mahdollisen purkun aikana, rakentamisen aikana sekä lopussa.

P2, Puhtausluokka 2:
P2-siivous vastaa normaalia hyvän rakentamistavan mukaista käytäntöä ja pitää tilat siistinä ja kohtuullisen pölyttöminä. säännöllisellä P2-siivouksella rakentamisen aikana rakennettavat tilat pysyvät siistinä, hyvin toteutettu P2 siivous edistää tiloja kohti P1-siivousta rakennustyömaan loppuvaiheessa. Ei erityisiä puhtausvaatimuksia tai raja-arvoja pölykertymille.

P1, Puhtausluokka 1:
Rakennus luovutuskuntoon, määritetty tarkat maksimiarvot pölykertymälle. P1-tason siivous tukee rakennuksen sisäilma tavotteiden täyttymistä. Puhdistetaan kaikkien muiden pintojen lisäksi myös esimerkiksi ilmanvaihtokanavien ulkopinnat, johtokourut, vesiputket ym. sekä alaslasketun katon yläpuoliset tilat ja pinnat. Laittioiden koneelliset käyttöönottopesut ja pintaan laitettavat suojaaineet lattiavalmistajan ohjeistuksen mukaisesti erikseen sovittaessa.

Rappusiivous

Tomerin Oy siivoaa kymmeniä taloyhtiöitä Meri-lapin ja Rovaniemen alueella.

Kaipaako taloyhtiönne luotettavaa siivoojaa, jonka kanssa kommunikointi onnistuu? Reagoimme Isännöitsijän ja asukkaiden tarpeeseen ja palautteeseen nopeasti. Siivoamme kohteenne sovitusti ja kerromme etukäteen tarpeellisista jaksottaisista peruspesuista, ikkunanpesuista ja lattianvahauksista. Myös uudiskohteiden käyttöönottosiivoukset onnistuvat vuosien kokemuksella.

Laitoshuolto

Asiakkaitamme on myös palvelutalot, hoivakodit, päiväkodit ja lääkäriasemat, joissa tarvitaan laadukasta siivousta.

Ylläpitosiivoukset ja perusperut+ vahaukset Kotiapu, siivous, hoiva-avustus.

Tuuraamme myös sairastapauksissa sekä lomien aikana henkilöstöänne siivoustöissä, kysy lisää!

Komennusmiesasuntojen ja Airbnb-asuntojen
siivoukset sekä hotellisiivous

Palvelemme asiakkaitamme -viikko, -vaihto- ja loppusiivouksien parissa päivittäin toimialueellamme.

Jokainen kohde räätälöidään juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi ja tarvittaessa siivouksen yhteydessä vaihdetaan puhtaat liinavaatteet ja viedään likaiset pesulaan tai pestään kohteessa siivouksen yhteydessä.